telefon összehasonlítás, telefon kereső

Telefon ÖSSZEHASONLÍTÁS

TELEFON ÖSSZEHASONLÍTÁS

A Kínai telefonok oldalamon mintegy 40 márkát összegyűjtöttem, melyekből a kínai websopokban válogatni lehet. Kézenfekvő volt a Kollégám oldal ajánlását elfogadnom, mivel a vásárlásai során rátalált egy remek telefon kereső, telefon összehasonlító oldalra.

Igazándiból nagyon nehéz ma választani, ha mobiltelefont szeretne az ember. Természetesen a pénzéért a lehető legjobbat szeretné mindenki, de nagyon széles a kínálat, sokfélék a műszaki megoldások, egyik ebben jobb, a másik abban gyengébb, nehéz a döntés és nehéz jó mobiltelefon összehasonlításokat is találni.
Vannak esetek, amikor a felkutatott információk sem kellően egyértelműek az összehasonlításhoz, döntéshez.

Van több magyar oldal is, ami próbálkozik ezzel, de nekem valahogy nem nyerték el a tetszésemet, de ezzel nem megszólni akarom őket, csak azt hiszem találtam jobbat, illetve ajánlott jobbat a Kollégám.

Telefon összehasonlítás – egy remek webhely

http://smartphones.specout.com/ webhely nagyon széles merítést ad a mobiltelefonokból.
Széles körű műszaki adatokat tartalmaz, melyek össze is hasonlíthatóak más mobiltelefonok adataival.

Telefon kereső

Akár telefon keresőnek is használható, hisz a képernyő bal oldalán az egyes fontos műszaki paraméterek bepipálgatásával kiadja a beállított kritériumoknak megfelelő mobiltelefonokat is.
Itt a gyártótól, a memória méretétől, a képernyő méretéig,  a kamera felbontásáig, az árfekvésen át a használati időig sok mindent paraméterezhetünk és a beállításoknak megfelelő készülékeket kilistázza, nyilván a rendszer által ismerteket csak.

Telefon összehasonlítás

Ha készülékeket akarunk összehasonlítani, akkor leszűrhetjük, hogy milyen készülék paraméterek érdekelnek, majd az Add to Compare bepipálásával jelölhetjük ki, hogy mely készülékeket szeretnénk összehasonlítani.
Ha ez megvan, akkor valamelyik kijelölt készülék mellett a Compare Now-ra kell kattintani és a betöltött képernyőn görgetve láthatjuk az összehasonlító adatokat.

Mit mutat meg az összehasonlítás

Angolul van a webhely, de azért kellően grafikus ahhoz, hogy eligazodjunk rajta.

Amiket én próbából megnéztem nagyon alapos összehasonlító adatokat adott, könnyen értelmezhető piktogramokkal és színekkel jelezve melyik készülék miben erősebb vagy gyengébb. Még a processzor típusok weboldalának megmutatását is felajánlja.
Vagy a bal menüben választunk kategóriát, hogy mit mutasson, vagy végig görgetjük a képernyőt és akkor a bal oldal mutatja, hogy éppen milyen szekciót látunk az összehasonlító adatok közül.

A lap alján felhasználói értékelések, hozzászólások vannak. Hasznos lehet elolvasni.
A fordításban segít a Google fordító.

Vásárlási lehetőséget is kínál, de azért én javaslom, hogy a kínai webáruházak közül többen is nézzünk szét.

Ha DUAL SIM készüléket keresünk, érdemes elolvasni a DUAL SIM telefon oldalt, nehogy meglepődjünk a csomag megérkezése után.

NEM CSAK TELEFONOKRA

A http://www.specout.com/ webhely, ami magában foglalja a http://smartphones.specout.com/ oldalt is, sokkal több dolog műszaki adatait, összehasonlítási lehetőségét kínálja.
Legyen szó telefonról, okos kütyüről, tabletről, konzolról, házimoziról, programokról, drónról, VR eszközről…
Érdemes ránézni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.