Banggood webshop

Banggood – kínai webáruház

BANGGOOD – kínai webshop

Igen népszerű a Banggood webáruház.

Sokan Banggod, vagy Bangod formában keresnek rá, de minden ilyen keresés a Banggood websophoz vezet, úgyhogy nem tudunk elveszi az Internet útvesztőjében.
Nevük a BUMM JÓ angol szavakból jön, amit magyarul inkább BombaJÓ-nak értelmezhetünk.

Én is szeretek náluk vásárolni, de ez alapvetően mellékes. Számos kínai webshop létezik, ahogy a Kínai webshopok oldalamon írtam erről.

Banggood webshop

Banggood webáruházak

globális webáruház itt érhető el.

Az európai raktár (EU warehouse) közvetlen termék kínálata a linkkel érhető el.
Innét rendelve kicsit drágábbak a termékek, de gyorsabban megérkeznek. Az európai raktár jóval kevesebb árut kínál, mint a globális.

Banggood – kik “ők”?

A Banggood egy kínai online áruház, amely 2004 óta van a piacon.

Ezt írják magukról (2016.12. hó): (forrás)

Hiszünk abban, hogy az Ügyfeleink számára a legjobb termékek mellett , a legjobb támogatást és szolgáltatásokat is nyújtjuk. Ha még nem ismeri, a mottónk “Legjobb a pénzéért”. Büszkék vagyunk, hogy Önnek exkluzív ajánlatokat és promóciókat tudunk nyújtani.

A Banggood 2006-ban alakult, szakterülete a számítógépes szoftver kutatás és fejlesztés, összpontosítva a külkereskedelemre, e-kereskedelemre. Munkánk eredményeként hoztuk létre a webáruházunkat, ami szinte minden Vevői igényt ki tud elégíteni.
Jelenleg 4 irodája van a Vállalatnak, egy Hong Kong-ban, egy Shenzhennen, egy Hangzhouban, és egy Yiwuban.

A Banggood központi irodája Guangzhouban van (3. legnagyobb kínai város) ez az, ahol a  Banggood varázslat történik.. Több mint ezer alkalmazott dolgozik itt.
Az egész csapat elkötelezett amellett, hogy a Banggood alacsony árakat, magas minőségű termékeket és professzionális szolgáltatásokat nyújtson a globális ügyfelek számára.”

A kiszolgáló városok Guangzhou, Shenzhen és Yiwu nagyon közel vannak a tengeri kikötőkhöz, ami nagyban segít csökkenteni a szállítási költségeket.
Az USA-ban és Angliában létre hoztak nemzetközi raktárakat ezzel is csökkentve az árat, költségeket és ami szintén fontos, nagyban gyorsítva a kiszállítást. Minden raktárból csak minőségileg ellenőrzött termék kerül kiszállításra.

Banggood – mit kínálnak?

Több mint 70.000 terméket kínálnak különböző kategóriákban, mint például Apple kiegészítők, okostelefonok és kiegészítők, tabletek, elektronikai eszközök, játékok, LED világítás, ruházat és kiegészítők, szépségápolás,  órák, ékszerek és sok más termék…
Nagyon aktív webáruház, folyamatos akciók, kiemelt termékek, napi szinten megújított, aktualizált termékek, folyamatosan kezelt, frissített webfelület.

Banggood – szállítási díj, határidők?

A szállítás ingyenes. Ebben a formában max 25 munkanap a szállítási határidő. Ha gyorsan kell a termék, felár ellenében nagyon gyorsan is tudnak szállítani.
Amennyiben a megrendelés értéke több mint 25 $ a csomag kap ingyenes követési kódot.

Banggood – hogy fizethetek?

Természetesen lehet fizetni bankkártyával, PayPal-al, de számos más módon is.
Banggood fizetés

Banggood – garancia, alkatrész ellátás?

Garanciát az általános normák szerint vállalnak.
Sérült, nem működő termék az átvételt követően 3 napon belül visszaküldhető.
30 napon belül visszaküldhető a termék, ha nem vagyunk vele elégedettek.

A különböző termékkategóriákra különböző idejű garancia van.

Széles körű alkatrész támogatás is van, ha javítani kell valamit.

Részletes leírás a garanciális feltételekről, angolul…

Legjobb ár garancia

Ha az Interneten találunk jobb árat, felvehetjük velük a kapcsolatot és versenybe szállnak…

BANGGOOD webshop – miért pont itt vásároljak?

Én is csak most, e cikk írásakor olvastam el, mit írnak magukról. Alapvetően meggyőző ami le van írva, de más webshopok is hasonlót írnak, ígérnek…

Ahogy azt a Kínai webáruház oldalamon írtam, először az áruházat kell megtalálni, ahonnét rendelni szeretnénk.
Eleinte egy ideig egy másik kínai webshopban vásároltam, de azért időnként szétnéz az ember, keres egy konkrét terméket… Így jutottam el a Banggood webáruházhoz.
Azóta is jellemzően innét rendelek, de nyilván megnézem az árakat máshol is.

Én az első Banggood-os rendeléseim után nem nagyon kutakodtam másik áruház után. Meggyőzött a választék, az árak és az hogy az áru eddig mindig gond nélkül megérkezett. A csomagolás a hosszú út után nem egyszer viseltes, de eddig minden termék épen és működőképesen érkezett meg.
Megesik, hogy még ha drágábban is, de a Banggood-tól rendelek, mert már maximálisan bízom bennük. Nyilván a többi kínai webshopban is meg lehet bízni, de nem próbáltam végig mindet…

Senkit nem akarok meggyőzni a Banggood mellett, vagy ellen, az, hogy engem meggyőztek lehet akár az én tévedésem is és természetesen nem garancia semmire sem.

Az áruház olajozott működése természetesen nem garancia arra, hogy a megrendelt termék is mindenben megfelel az elvárásoknak, leírtaknak.
Én még nem csalódtam a megrendelt termékekben, nem mondom, hogy mindig minden pont olyan, mint vártam, de igazi probléma még semmivel sem volt.

Banggood – a vásárlások jutalma

Minden áruház alkalmaz valamilyen jutalmazási rendszert, ritkán van új a Nap alatt…

Ha a Banggoodnál vásárolunk,akkor minden vásárlással kapunk pontokat.
Azért is kapunk pontot, ha regisztráljuk a csomagunk megérkezését, minősítjük a szállítást, csomagolást, véleményt írunk, képet, videót töltünk fel a termékhez. Minél aktívabbak vagyunk, annál több a pont.

VIP tagok is lehetünk, minél többet vásárolunk, annál magasabb VIP rangunk lehet, ami további kedvezményre jogosít.
VIP tagként kapunk szülinapi kupont évente egyszer, exluzív ajánlatokat, ingyenes próba lehetőségét.

Vannak kuponos ajánlatok is.

Fizetéskor, tudjuk érvényesíteni a kuponos, vagy pont kedvezményeinket. Ekkor lehet ezeket beváltani, ami csökkenti az aktuális vételárat.
Bizonyos akciós termékeknél már további kedvezmény nem érvényesíthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.